Κάντε ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο στο Βελβεντό, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού κι αν βρίσκεστε, με ένα τηλεφώνημα. (Κάντε κλικ στην εικόνα)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Καρδιολογικό Συνέδριο στο Βελβεντό, στις 20-22 Νοεμβρίου


 Ο συμπατριώτης μας Ιατρός Καθηγητής και Ακαδημαϊκός Χαρίσιος Μπουντούλας πήρε και πάλι την πρωτοβουλία να διοργανώσει στο Βελβεντό στις 20, 21 &22 Νοεμβρίου 2009 ένα Συνέδριο Καρδιολογίας με επιφανείς επιστήμονες καθηγητές Καρδιολογίας και γιατρούς διευθυντές και επιμελητές μεγάλων νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας. Ανάλογα συνέδρια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν από πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας Ιατρού. Στην επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου συμμετέχουν πέραν του κ. Μπουντούλα και οι καθηγητές Καρδιολογίας Γεώργιος Παρχαρίδης και Χριστόδουλος Στεφανάδης.
 Το συνέδριο πέραν των εργασιών καθαρά επιστημονικού χαρακτήρα θα περιλαμβάνει και τμήμα παρουσιάσεων με εκλαϊκευμένο τρόπο και συζητήσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού για κρίσιμα σύγχρονα θέματα καρδιολογίας. Στο περιθώριο του συνεδρίου θα οργανωθούν ξεναγήσεις των συνέδρων σε μνημεία και αξιοθέατα του Βελβεντού.
 Η διοργάνωση του Συνεδρίου θα γίνει με δαπάνες του Ελληνικού Κολεγίου Καρδιολογίας (με έδρα την Αθήνα). 
 Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον συμπατριώτη μας ιατρό καθηγητή Καρδιολογίας και Ακαδημαϊκό Χάρη Μπουντούλα για την πρωτοβουλία του αυτή και να καλέσουμε τους βελβεντινούς να συμμετάσχουν στις εργασίες που έχουν στόχο μεταξύ των άλλων και την ενημέρωση του κοινού.

http://velvento.gr/nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου